Bezár

Hírarchívum

kiemelt_tovabbtanulok_hetvegeje

Kattints az SZTE-re a felvételizők online hétvégéjén!

Kattints az SZTE-re a felvételizők online hétvégéjén!

2018. január 09.
1 perc

„Lehetsz bármi, a lényeg: tanulj tovább!” – ezzel a szlogennel szervezi meg január 13-án és 14-én a Diákhitel Központ az interneten követhető felsőoktatási workshopját. Az online programon megismerkedhetsz a Szegedi Tudományegyetem képzési kínálatával, a hallgatói szolgáltatásokkal, az ösztöndíj- és szálláslehetőségekkel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Miért érdemes a Szegedi Tudományegyetemet választani a továbbtanulásnál? Milyen lehetőségek várnak Rád Szegeden? Milyen szegedi egyetemistának lenni? – többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz, ha 2018. január 13-án és 14-én az SZTE-re kattintasz a Diákhitel Központ által szervezett Felvételizők Hétvégéje elnevezésű online programon. A www.felvetelizz.hu oldalon megtekintheted az SZTE oktatási és kutatási tevékenységét ismertető videókat, böngészhetsz az egyetem képzési kínálatában, és online chat formájában kérdéseket tehetsz fel az intézmény képviselőinek, akik élőben meg is válaszolják őket.


A Felvételizők Hétvégéjén a hazai felsőoktatási intézmények bemutatkozása mellett mindent megtudhatsz a pályaválasztás dilemmáiról, a felvételi eljárás folyamatáról, tanulmányaid finanszírozásának lehetőségeiről, a legmenőbb szakmákról és az egyetemi életről. A kétnapos workshop minden érdeklődő számára ingyenesen elérhető. Az előadások mobilról és számítógépről is figyelemmel kísérhetőek, a konferencia ideje alatt pedig lehetőséged nyílik arra, hogy az előadóktól akár névtelenül is kérdezz.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek