Bezár

Hírarchívum

Untitled-1

Az SZTE campusát választották a legszebbnek az országban

Az SZTE campusát választották a legszebbnek az országban

2017. június 19.
1 perc

Győzött az eduline.hu internetes szépségversenyen az SZTE – a nagy magyarországi egyetemek közül a szegedié a legszebb campus.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A szavazók 40 százaléka szerint a Szegedi Tudományegyetemé a legszebb campus a nagy magyarországi egyetemek közül, az eduline.hu internetes szépségversenyén. Öt nap alatt 34 135 szavazat érkezett a versengő tíz nagy magyarországi felsőoktatási intézményre.


A dobogó második fokára a Debreceni Egyetem került, a szavazatok 30 százalékát szerezte meg. A harmadik a Szent István Egyetem lett 10 százalékkal. Versengett még a Pécsi Tudományegyetem (5%), a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (5%), Eötvös Loránd Tudományegyetem (4%), a Budapesti Gazdasági Egyetem (4%), a Budapesti Corvinus Egyetem (2%), az Óbudai Egyetem (1%), valamint a Széchenyi István Egyetem (1%).


A Szegedi Tudományegyetem a Rektori Hivatalról készült fotóval szerepelt a versenyben, bár tágabb értelemben az egész város a campusa, hiszen közel 300 ingatlana Szeged különböző pontjain helyezkedik el.


A verseny végeredménye megtekinthető itt.

 

SZTEinfó

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek