2024. április 18., csütörtök
 
Facebook Instagram YouTube TikTok
 
 
 
 
TTIK

SZTE TTIK Kutatóiskola-pályázat 2012: eredmények és beszámolók

2012-ben ismét sor került az SZTE TTIK Kutatóiskola-pályázatának eredményhirdetésére és a tavalyi győztes projektek beszámoló előadásaira


2012-ben ismét sor került az SZTE TTIK Kutatóiskola-pályázatának eredményhirdetésére és a tavalyi győztes projektek beszámoló előadásaira.

A november 16-i, közel fél napos program első részében a mintegy félszáz meghívott középiskolás diák és tanáraik az SZTE Kémiai Tanszékcsoport munkatársainak előadásait hallgathatták meg.

A délutáni program elején Dr. Gingl Zoltán tudományos és közkapcsolati dékánhelyettes ismertette az idei pályázat végeredményét.


A beérkezett anyagok magas szakmai nívóját jelzi, hogy a 19 pályázat közül a kar 16 esetében ítélt meg anyagi támogatást

Ezt követően a tavalyi nyertes pályázatok eredményeiről szóló beszámoló előadások következtek, amiket a projektekben résztvevő diákok és tanáraik ismertettek. Az érdekes és színvonalas beszámolók a természettudományok szinte minden ágát lefedték, továbbá informatikai és matematikai alkalmazásokra is láthatott példákat a közönség. A bemutatott eredmények igazolták, hogy jó helyekre kerültek az SZTE TTIK által nyújtott támogatások, a tavalyi győzteseknek egyúttal az új nyertesek elé is követendő példákat sikerült állítaniuk.


A TTIK lehetőségeihez mérten igyekszik a támogatást erősíteni és továbbra is várja a középiskolák pályázatait!


- 2012-es támogatott pályázatok
- A 2011-es nyertesek beszámolóinak listája

Friss hír, hogy többszörös kutatóiskolánk, a 2012-es kiírásban is győztes soproni Széchenyi István Gimnázium tanulói Lang Ágota tanárnő vezetésével világraszóló sikert értek el egyik robotépítési projektjükkel:

Robotépítésben verhetetlenek - Kisalföld, 2012. dec. 14.


Eredményükhöz ezúton is gratulálunk!

 

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket