Bezár

Hírek

ETSZK_Diplomaoszto_N-0219

Diplomaosztó ünnepség - 2024. február

Diplomaosztó ünnepség - 2024. február

2024. január 31.
2 perc

Az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2023/24. tanév I. félévében sikeres záróvizsgázott hallgatóinak oklevélátadó ünnepsége az alábbiak szerint kerül megrendezésre:
Időpont: 2024. február 16. (péntek) 10.00 óra
Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (TIK) I. em. Kongresszusi terem (Szeged, Ady tér 10.)

Az ünnepségre való részvételi szándékukat kérjük, legkésőbb 2024. január 23-ig jelezzék a CooSpace ETSZK Záróvizsga 2023/24 tanév I. félév nevű színtér Kérdőívek/ Oklevélátadó ünnepség című résznél. Az oklevélátadó ünnepség adatkezelési tájékoztatója illetve az önkéntes hozzájárulás egyedi képfelvétel készítéséről és kezeléséről szóló nyilatkozat ugyanebben a kérdőívben lesz elérhető a CooSpace-en. Az elkészült fotók a https://uniszegedalumni.com oldalon lesznek megtalálhatók, erről további tájékoztatást fognak kapni.

Amennyiben a megadott határidőig a jelentkezés nem történik meg, a hallgató számára nem realizálódik a NEPTUN-ban az ünnepség díjáról kiírás, így nem tud részt venni az ünnepségen!

Az oklevélátadón való részvétel díja (magában foglalja a talár kölcsönzését is) 5.000,-Ft, amely a NEPTUN-ban kerül kivetésre a regisztrációját követően, és 2024. február 05-ig fizethető be. Azon hallgató esetében, aki regisztrációjával nyilatkozott, hogy részt vesz az oklevélátadó ünnepségen, a díjat befizette, de a rendezvényen mégsem vett részt, utólagosan a befizetett díj visszaigénylésére nincs lehetőség!

Az ünnepségre a Modulo E-SZTE portálon keresztül tudnak jegyet vásárolni családtagjaik, vendégeik részére. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Kongresszusi terem befogadó képességére tekintettel, egy hallgató, maximum 6 fő vendéget hívhat az ünnepségre, 6 db jegyet (2000 Ft / jegy) tud igényelni. Az űrlapon a jegy értékesítés 2024. január 25- 2024. február 13. között lesz elérhető. A jegyvásárláshoz pontos útmutatást a mellékelt tájékoztatóban találnak.

Felhívom a figyelmet, hogy az oklevél átvételének feltétele a sikeres záróvizsga, továbbá tájékoztatom, hogy az oklevélátadón talár viselése kötelező!

A Talár 2024. január 29-2024. február 09. között hétfőn, szerdán, pénteken 09.00-12.00, kedden, csütörtökön 13.00-15.00 időszakban vehető át a Kar „A”épületének (Szeged, Temesvári krt. 31.) udvarán a textilraktárban.

A talár meghatalmazással is átvehető.

A részt vevő hallgatókat 8.45-re várjuk a diplomaátadó helyszínén, az előzetes ellenőrzést követően a kongresszusi teremben 9.00 órakor névsorolvasás és eligazítás történik. Kérjük a pontos megjelenést!
A vendégek helyeiket 9.30-tól foglalhatják el a teremben.

A talár leadása, illetve az oklevél, oklevélmelléklet átvételéről szóló nyomtatvány aláírása legkésőbb 20 perccel az ünnepséget követően történik a TIK földszinti ruhatárában. Itt kapják kézhez az oklevélmellékleteket is.

Kérjük, hogy a talár leadása, a dokumentumok átvétele és aláírása nélkül egy hallgató se hagyja el az épületet!

Üdvözlettel:
Tanulmányi és Oktatásszervezési Iroda

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek