Bezár

Hírek

decemberi_ea

Lehetőségek PhD-re es tapasztalatok PhD-val az Egyesült Királyságban: kitérőkkel Belfastba

Lehetőségek PhD-re es tapasztalatok PhD-val az Egyesült Királyságban: kitérőkkel Belfastba

2023. november 30.
1 perc

2023. december 14-én UK style teaházra várja az ETSZK oktatóit és hallgatóit Csincsik Lajos PhD, a Queen’s University Belfast kutatója.

Lehetőségek PhD-re es tapasztalatok PhD-val az Egyesült Királyságban: kitérőkkel Belfastba címmel vezet kötetlen, interaktív beszélgetést tea, kávé és keksz mellett.


Helyszín:

SZTE ETSZK „A” épület 124-es.terem (Szeged, Temesvári krt. 31.)


Időpont:

2023. december 14. (csütörtök) 14:00- 15:00



Tinde_Peto_01
Csincsik Lajos az észak-írországi Queen's University Belfast posztdoktori kutatója és tudományos munkatársa. Egyetemi tanulmányait Szegeden kezdte, majd kis kitérővel az Egyesült Királyságban folytatta. Munkája során, modern retina képelemzési technikákat fejleszt és alkalmaz a retina elváltozásainak tanulmányozására különféle neurodegeneraciós állapotokban, mint például az Alzheimer-kór, a sclerosis multiplex és az időskori makuladegeneráció. Kutatásának célja a megbízható és hozzáférhető biomarkerek kifejlesztése, amelyek segíthetnek diagnosztizálni és nyomon követni ezen állapotok előrehaladását. Kutatása mellett szívesen vállal mentori teendőket is, melyekkel az egyetemi hallgatók mindennapjait segíti.



Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek