The Journey - klímainnovációs nyári egyetem (angol nyelvű, nemzetközi program)

Azokat a legkiválóbb és legmotiváltabb PhD diákokat várjuk, akik érdeklődnek a környezet- és klímavédelem iránt akár innováció-menedzsment, akár vállalkozói oldalról közelítve.

„2019-ben is megrendezésre kerül a „The Journey”, Európa legnagyobb klímainnovációs nyári egyeteme, ahol minden évben több mint 300 diáknak nyílik lehetősége arra, hogy a klímainnováció területén tudást és tapasztalatot szerezzen. A négyhetes eseményre izgalmas programokkal készülünk, amely során a résztvevők betekintést nyernek a vállalkozásfejlesztés, az innováció és a klímaváltozás legfontosabb kihívásaiba.


A Journey alatt lehetőségük nyílik feltérképezni a helyi releváns hálózatokat, felvenni a kapcsolatot különböző szakemberekkel, potenciális ügyfelekkel, illetve gyakorlati tudásra tesznek szert a környezetvédelemmel kapcsolatos projektek kivitelezésében - mindezt számos európai helyszínen, nemzetközi, inspiráló környezetben egy sokszínű csapat részeként. A résztvevők 3 európai városba utaznak a program 4 hete során, ahol az üzleti, politikai, tudományos életben fontos szerepet játszó klímainnovációs szakemberek és szakképzett coachok végig hasznos tanácsokkal látják el a résztvevőket az ötletük gyakorlati megvalósításában.


A nyári egyetemre bármilyen szakterületről várjuk olyan MSc, PhD hallgatók, frissen végzett diplomások, illetve fiatal szakemberek jelentkezését, akik magas szintű angol nyelvtudással és

kiváló tanulmányi eredménnyel rendelkeznek.”


Kapcsolódó információk:

Február 13-án információs estet szervezünk, ahol még több részletre fény derül a programmal kapcsolatban.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/2125567947512057/


Itt tudsz jelentkezni az eseményre:

https://docs.google.com/forms/d/1wccXT2NBRpOHV39EgQRPrm1WrXijFkFQSDCuoPxwM_g/editKépgaléria

03.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 13. 16:00 - 22. 10:00
 • február 26.
  18:00 - 19:00
  Vadonatúj előadással, újabb kivételes felkészültségű előadóval bővült a nagysikerű Pedagógiai esték 2019-es évindítása: vendégünk dr. Lénárt Ágota sportpszichológus, pszichoterapeuta, a magyar olimpiai csapat sportpszichológiai csapatának vezetője, a Testnevelési egyetem tanszékvezetője!
 • március 12.
  18:00 - 19:00
  Újabb remekbe szabott téma, újabb kitűnő előadó a nagysikerű Pedagógiai esték színpadán - vendégünk Prof. Dr. Gyenge Zoltán filozófus, író, tanszékvezető egyetemi tanár, az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának dékánja!

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus