NTP-HHTDK-17 pályázati és szöveges beszámoló

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara 2018 tavaszán is megrendezte az Országos Tudományos Diákkör helyi (egyetemi) fordulóját.

A konferencia a XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia 2018. évi tavaszi, helyi (egyetemi) fordulója volt. A helyi konferencián összesen 69 dolgozattal vettek részt a hallgatóink.


A tudományos diákkört 10 szekcióban bonyolítottuk le az SZTE Természettudományi és Informatikai Karának különböző tantermeiben 2018. május 11-én, délután.


A 10 szekció közül három a biológiához, kettő a kémiához, kettő az informatikához, egy-egy pedig a matematikához, fizikához és a földrajz-földtudomány tudományterületekhez kapcsolódott.


Az országos fordulóra továbbjutott hallgatóknak sok sikert kívánunk!

Képgaléria

08.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 13. 16:00 - 22. 10:00
 • február 26.
  18:00 - 19:00
  Vadonatúj előadással, újabb kivételes felkészültségű előadóval bővült a nagysikerű Pedagógiai esték 2019-es évindítása: vendégünk dr. Lénárt Ágota sportpszichológus, pszichoterapeuta, a magyar olimpiai csapat sportpszichológiai csapatának vezetője, a Testnevelési egyetem tanszékvezetője!
 • március 12.
  18:00 - 19:00
  Újabb remekbe szabott téma, újabb kitűnő előadó a nagysikerű Pedagógiai esték színpadán - vendégünk Prof. Dr. Gyenge Zoltán filozófus, író, tanszékvezető egyetemi tanár, az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának dékánja!

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus