Digitális Oktatási Stratégia (DOS) – Digitális Kompetenciák – Digitális Kurzusok

DDD szakmai rendezvénysorozat 2018-2019

MEGHÍVÓ


Ezúton szeretnénk meghívni Önt és tananyag fejlesztéssel foglalkozó kollégáit 2018. február 21-én 14.00 órakor kezdődő évnyitó szakmai rendezvényünkre, melyen Horváth Ádám előadását és egy kerekasztal beszélgetést hallgathatnak meg az érdeklődők másfél órában.


A rendezvény helyszíne: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kiállítási Tér (6722 Szeged, Ady tér 10.)


Horváth Ádám divízióvezető a Digitális Pedagógiai Módszertani Központban. Munkatársaival a digitális oktatás, digitális iskolák jelenség világát vizsgálják évek óta. A téma és az előadó iránt érdeklődőknek egy HVG interjú előadónkkal itt olvasható: "Elfelejthetjük a tankönyveket, minden magyar gyerek tablettel mehet majd iskolába"


A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát a Balogh.Bathory.Zsuzsanna@rekt.szte.hu elérhetőségen Balogh-Báthory Zsuzsanna ügyvivő szakértőnek

2018. február 20-ig jelezni szíveskedjen.
Szeged, 2018. február 13.Szakál Péter Prof. Dr. Karsai Krisztina
oktatási igazgató oktatási rektorhelyettes

 

Képgaléria

08.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 13. 16:00 - 22. 10:00
 • február 26.
  18:00 - 19:00
  Vadonatúj előadással, újabb kivételes felkészültségű előadóval bővült a nagysikerű Pedagógiai esték 2019-es évindítása: vendégünk dr. Lénárt Ágota sportpszichológus, pszichoterapeuta, a magyar olimpiai csapat sportpszichológiai csapatának vezetője, a Testnevelési egyetem tanszékvezetője!
 • március 12.
  18:00 - 19:00
  Újabb remekbe szabott téma, újabb kitűnő előadó a nagysikerű Pedagógiai esték színpadán - vendégünk Prof. Dr. Gyenge Zoltán filozófus, író, tanszékvezető egyetemi tanár, az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának dékánja!

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus