Magyar Alkalmazott Mérnöki Tudományok Versenye

Idén 13. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Alkalmazott Mérnöki Tudományok Versenye, melynek a Miskolci Egyetem ad otthont.

A résztvevő csapatoknak 2018-ban az idő lesz a legnagyobb ellenfelük, ugyanis 24 óra áll majd a rendelkezésrükre, hogy megépítsenek egy robotot, aminek egy terep pályán kell megállni a helyét.

A robot megépítéséhez szükséges alapvető alkatrészeket az első 20 csapatnak - aki hivatalosan is benyújtja a jelentkezését - a Miskolci Egyetem biztosítja. A csomagból azonban nem lehet a robotot 100%-ban megépíteni. A verseny során a hallgatókból álló csoportok által készített robotok körmérkőzéseket vívnak egymással egy ügyességi pályán. A végső sorrendet a megmérettetésben szerzett pontszámok határozzák meg.


A versenyző csapatok 2018.05.04. 10:00-tól vehetik át az eszközöket és kezdhetik meg a robotok építését a Körcsarnokban.


Az eredményes versenyzőket pénzbeli jutalomban részesítik a szervezők, amit felajánlásokból összegyűjtött díjalap fedez.a versenyre középiskolai csapatok, jelenlegi, valamint volt egyetemistákból álló csapatok is jelentkezhetnek.


A verseny hivatalos oldala:

http://www.magyarokamarson.hu/


Jelentkezni e-mailben, a siposattila@magyarokamarson.hu címen lehet.


Nevezési határidő: 2018. április 22.

Képgaléria

10.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 13. 16:00 - 22. 10:00
 • február 26.
  18:00 - 19:00
  Vadonatúj előadással, újabb kivételes felkészültségű előadóval bővült a nagysikerű Pedagógiai esték 2019-es évindítása: vendégünk dr. Lénárt Ágota sportpszichológus, pszichoterapeuta, a magyar olimpiai csapat sportpszichológiai csapatának vezetője, a Testnevelési egyetem tanszékvezetője!
 • március 12.
  18:00 - 19:00
  Újabb remekbe szabott téma, újabb kitűnő előadó a nagysikerű Pedagógiai esték színpadán - vendégünk Prof. Dr. Gyenge Zoltán filozófus, író, tanszékvezető egyetemi tanár, az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának dékánja!

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus