Tanulmányi előadó

Az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar Dékáni Hivatala tanulmányi előadói munkakörbe, teljes munkaidős munkavállalót keres.

A pályázónak rendelkeznie kell felsőfokú iskolai végzettséggel és felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel (MS Office). A felsőoktatásban szerzett adminisztrációs gyakorlat, államilag elismert nyelvtudás előnyt jelent.


A közalkalmazotti munkakör leghamarabb 2019. február 15-től tölthető be.


A fényképpel, bérigénnyel ellátott és az igazoló dokumentumok másolatát is tartalmazó, részletes szakmai önéletrajzokat 2019. január 29-ig várjuk az alábbi címre, SZTE TTIK Dékáni Hivatal, Szeged Aradi vértanúk tere 1. sz., valamint elektronikus formában is a ttkdh@sci.u-szeged.hu e-mail címre.

Képgaléria

12.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 13. 16:00 - 22. 10:00
 • február 26.
  18:00 - 19:00
  Vadonatúj előadással, újabb kivételes felkészültségű előadóval bővült a nagysikerű Pedagógiai esték 2019-es évindítása: vendégünk dr. Lénárt Ágota sportpszichológus, pszichoterapeuta, a magyar olimpiai csapat sportpszichológiai csapatának vezetője, a Testnevelési egyetem tanszékvezetője!
 • március 12.
  18:00 - 19:00
  Újabb remekbe szabott téma, újabb kitűnő előadó a nagysikerű Pedagógiai esték színpadán - vendégünk Prof. Dr. Gyenge Zoltán filozófus, író, tanszékvezető egyetemi tanár, az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának dékánja!

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus