omhv_2017_2

Oktatói munka hallgatói véleményezése

2017.05.25-től 2017.07.02-ig érhető el.

Kedves Hallgatónk és Oktatónk!


A Kari Tanács és a TTIK HÖK jóváhagyása mellett az oktatói munka hallgatói véleményezése (OMHV) a szabályzatnak megfelelően a Neptun elektronikus rendszerében történik.


A Neptun csak a kérdőívek összesített adatait tárolja, az egyes kérdőíveket nem, így a kitöltő személye garantáltan azonosíthatatlan marad.


A Kar ezzel biztonságos és az eddigi legkönnyebben elvégezhető, kiértékelhető megoldást adja a hallgatók és oktatók számára. Az oktatónak gyakorlatilag semmilyen feladata nincs, a hallgató pedig a Neptun-ba belépve könnyen és gyorsan leadhatja a véleményét.


A hallgató ugyanebben a kérdőívben jelölheti Aranykréta-díjra az oktatót, ami tovább egyszerűsíti az adminisztrációt, reprezentatívabb eredményt adhat, mivel félévente és kurzusonként lehet szavazatot leadni. Az Aranykréta-díjat a két félév összesített szavazatai alapján, a nyári diplomaosztó ünnepség keretein belül adjuk át.


A kérdőívhez tartozó Aranykréta szavazatok leadási határideje 2017. június 16. 23:59, így a jelöltekről a Kari Tanács a szabályzatnak megfelelően tud majd szavazni.


Az elmúlt évek Aranykréta díjjal kitüntetett oktatóink


Az OMHV kérdőívek kitöltésének végső határideje 2017.07.02.

Az oktatóra és a kurzusra vonatkozó kérdések is tartalmaznak szöveges értékelési részt, ahol várjuk a hallgatók konkrét javaslatait, ötleteit a kurzusok és oktatói munka fejlesztésével, változtatásaival kapcsolatban.

Az adatok kiértékelése után az eredményeket az Neptun-ban minden hallgatónk és oktatónk egyszerűen elérheti majd, ha az adott oktató a vélémény nyilvánosságra hozásához hozzájárul.


A véleményezés 2017.07.02-ig érhető el, az eredmények kiértékelése és publikálása 2017.07.31-től történik meg.


Elmúlt évek OMHV statisztikájának elérhetőségei az ETR-ben:

ETR - Általános információk - Dinamikus listák - TTIK OMHV eredmények 2012-2013-1-től


ETR_OMHV_oktatok
ETR OMHV oktatók
ETR_OMHV_hallgatok
ETR OMHV hallgatók


A TTIK vezetősége
 

Képgaléria

07.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus