TTIK Diplomaátadó

DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPSÉG A TTIK-n

2018. február 17-én (szombat) 10.00 órakor a TANULMÁNYI és INFORMÁCIÓS KÖZPONT KONGRESSZUSI TERMÉBEN (Ady tér 10. )


CSAK AZOK A HALLGATÓK KAPHATNAK DIPLOMÁT, AKIK A ZÁRÓVIZSGÁT SIKERESEN TELJESÍTIK ÉS AZ ELŐÍRT NYELVVIZSGA BIZONYÍTVÁNYT A TANULMÁNYI OSZTÁLYON JANUÁR 29-IG BEMUTATJÁK!


A VÉGZŐSÖKNEK A SZÜKSÉGES DIPLOMA-ADMINISZTRÁCIÓ ÉS

RENDEZVÉNY-ELŐKÉSZÍTÉS MIATT

9 ÓRAKOR, AZ ÜNNEPSÉG KEZDETE ELŐTT 1 ÓRÁVAL KELL MEGJELENNI

A TIK NAGYELŐADÓJÁBAN!


KÉRJÜK AZ IDŐBEN VALÓ MEGJELENÉST AZ ÜNNEPSÉG ELŐTT!Az SZTE TTIK Hallgatói Önkormányzatának kezdeményezésére, és a Kari Tanács határozata alapján (TTIK talár szabályzata) kizárólag a mesterszakos hallgatók számára biztosít a Kar talárt a diploma átadó ünnepségen és számukra a talár viselése kötelező. A talár egyszeri bérleti díja 3.000,-Ft/fő, amelyet a vendégjegyek vásárlásakor és annak megfelelően kell megfizetni.

A Diplomaátadó Ünnepségen való részvételi szándékot (nemleges válasz esetén is) a végzősök számára megadott regisztrációs felületen 2018. január 23. 8:00-tól folyamatosan, de legkésőbb 2018. január 29-ig jelentse be. A bejelentési kötelezettségnek mindenképpen tegyen eleget! Felhívom a figyelmét, hogy aki a fenti időpontig nem nyilatkozik, hogy a diplomaátadó ünnepségen kívánja átvenni a diplomáját, az az ünnepségen nem vehet részt.

A Kongresszusi terem korlátozott befogadóképessége miatt az ünnepségre a vendégek csak belépőkártyával („vendégjegy”) mehetnek be. Minden hallgató 2 db belépőkártyát kaphat, mely darabonként 1.000,- Ft-os áron vehető át a TTIK TO 18-as szobájában (Szeged, Aradi vértanúk tere 1. sz.),

2018. február 12. – 16. között,

10.00-től 12.00 óráig, és 13.00 - 15.00 óráig,
pénteken 10.00 - 12.00 óráig.


(A vendégjegyek ára nyugta ellenében készpénzben fizethető.)


Tájékoztatom, hogy a jeggyel nem rendelkező hozzátartozók számára, a terem befogadóképességének megfelelően (kb. 200 fő) a TIK I. emeleti Nagyelőadójában, díjmentesen kerül kivetítésre az ünnepség. A teremben az ünnepség kezdete előtt 15 perccel lehet elfoglalni a helyeket.

Az ünnepségen hivatásos fényképész működik, a fényképek rendeléséről és átvételéről a helyszínen kapnak szórólapos tájékoztatást. A hozzátartozók korlátlanul, de kizárólag a nézőtérről készíthetnek fotókat vagy filmfelvételt.


A RENDEZVÉNY JELLEGÉRE VALÓ TEKINTETTEL KÉRJÜK AZ ALKALOMHOZ ILLŐ, ÜNNEPI ÖLTÖZÉKBEN VALÓ MEGJELENÉST – A TALÁRT VISELŐK ESETÉBEN IS!


A férfiaknak öltöny, nyakkendő, zárt cipő, a nők számára a visszafogott színű elegáns ruha vagy kosztüm az előírt megjelenés. Kerülendő a sportos ruházat, a nagyestélyi vagy koktélruha, illetve a túlzottan kivágott és tarka öltözékek viselete.Szeged, 2018. január 18.Dr. Farsang Andrea

oktatási dékánhelyettes

Képgaléria

09.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus