TTIK Diplomaátadó

DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPSÉG A TTIK-n

2019. február 2-án (szombat) a TANULMÁNYI és INFORMÁCIÓS KÖZPONT KONGRESSZUSI TERMÉBEN (Ady tér 10. ) 11.00 ÓRAKOR

CSAK AZOK A HALLGATÓK KAPHATNAK DIPLOMÁT, AKIK A ZÁRÓVIZSGÁT SIKERESEN TELJESÍTIK ÉS AZ ELŐÍRT NYELVVIZSGA BIZONYÍTVÁNYT A TANULMÁNYI OSZTÁLYON JANUÁR 22-IG BEMUTATJÁK! ABBAN AZ ESETBEN KELL BEMUTATNI, HA EDDIG MÉG NEM TETTÉK MEG!


A VÉGZŐSÖKNEK A SZÜKSÉGES DIPLOMA-ADMINISZTRÁCIÓ ÉS RENDEZVÉNY-ELŐKÉSZÍTÉS MIATT 10 ÓRAKOR, AZ ÜNNEPSÉG KEZDETE ELŐTT 1 ÓRÁVAL KELL MEGJELENNI A TIK NAGYELŐADÓJÁBAN.


KÉRJÜK AZ IDŐBEN VALÓ MEGJELENÉST AZ ÜNNEPSÉG ELŐTT!


Az SZTE TTIK Hallgatói Önkormányzatának kezdeményezésére, és a Kari Tanács határozata alapján (TTIK talár szabályzata)kizárólag a mesterszakos hallgatók számára biztosít a Kar talárt a diploma átadó ünnepségen és számukra a talár viselése kötelező. A talár egyszeri bérleti díja 3.000,-Ft/fő, amelyet a vendégjegyek vásárlásakor és annak megfelelően kell megfizetni.

A Diplomaátadó Ünnepségen való részvételi szándékot (nemleges válasz esetén is) a végzősök számára megadott regisztrációs felületen január 21-24. között be kell jelenteni!

A regisztráció részleteiről január 21-én fogunk tájékoztatást küldeni!

A bejelentési kötelezettségnek mindenképpen tegyen eleget! Felhívom a figyelmét, hogy aki a fenti időpontig nem nyilatkozik, hogy a diplomaátadó ünnepségen kívánja átvenni a diplomáját, az az ünnepségen nem vehet részt.

A Kongresszusi terem korlátozott befogadóképessége miatt az ünnepségre a vendégek csak belépőkártyával („vendégjegy”) mehetnek be. Minden hallgató 2 db belépőkártyát kaphat, mely darabonként 1.000,- Ft-os áron vehető át a TTIK TO 18-as szobájában (Szeged, Aradi vértanúk tere 1. sz.),


2019. január 28-tól február 1-ig,


Hétfő - Csütörtök: 10.00 - 12.00 óráig, és 13.00 - 15.00 óráig
Péntek: 10.00 - 12.00 óráig

(A vendégjegyek ára nyugta ellenében készpénzben fizethető.)


Tájékoztatom, hogy a jeggyel nem rendelkező hozzátartozók számára, a terem befogadóképességének megfelelően (kb. 200 fő) a TIK I. emeleti Nagyelőadójában, díjmentesen kerül kivetítésre az ünnepség. A teremben az ünnepség kezdete előtt 15 perccel lehet elfoglalni a helyeket.


Az ünnepségen hivatásos fényképész működik, a fényképek rendeléséről és átvételéről a helyszínen kapnak szórólapos tájékoztatást. A hozzátartozók korlátlanul, de kizárólag a nézőtérről készíthetnek fotókat vagy filmfelvételt.


A RENDEZVÉNY JELLEGÉRE VALÓ TEKINTETTEL KÉRJÜK AZ ALKALOMHOZ ILLŐ, ÜNNEPI ÖLTÖZÉKBEN VALÓ MEGJELENÉST – A TALÁRT VISELŐK ESETÉBEN IS!


A férfiaknak öltöny, nyakkendő, zárt cipő, a nők számára a visszafogott színű elegáns ruha vagy kosztüm az előírt megjelenés. Kerülendő a sportos ruházat, a nagyestélyi vagy koktélruha, illetve a túlzottan kivágott és tarka öltözékek viselete.Szeged, 2019. január 15.Dr. Farsang Andrea

oktatási dékánhelyettes