Tehetséggondozó tábort hirdet az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium

Az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium idén is megrendezi a középiskolások körében népszerű tehetséggondozó táborát. A programra elsősorban bölcsészet, társadalom és természettudományok iránt érdeklődő 10-12. évfolyamos középiskolás diákokat várnak. Jelentkezni május 15-ig lehet.

Tehetséggondozó tábort szervez 2019. július 29. és augusztus 3. között az ország legnagyobb és egyik legjobb szakkollégiuma. A 10-12. évfolyamos középiskolásokat a Szegedi Tudományegyetem és a Magyar Tudományos Akadémia professzorainak előadása, kiscsoportos szakmai programok és szabadidős események várják.


felhivas_Tehetseggondozo_tabor


Jelentkezni május 15-ig az alábbi űrlap kitöltésével lehet. További információ itt.



esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Linka_KrisztinaLinka Krisztina - TTIK, földrajz

Hogy miért pont Szegedet választottam? Tudom, hogy a Szegedi Tudományegyetem elég jó hírű nemcsak országos, hanem nemzetközi szinten is. Emellett nagyon sok ismerősöm ezt az egyetemet választotta, és szerettem volna a közelükben maradni. Földrajzszakosként fontosak voltak számomra a város természeti kincsei: a Tisza és a határtalan Alföld. A szülővárosomban, Baján szintén van egy folyó, számomra nagyon fontos, hogy a város víz mellett legyen. A szakomon természettudományokat és társadalomtudományokat tanulok, mindkettőt szeretem, de majd a természettudományok irányába szeretnék specializálódni.



Major NoemiMajor Noémi – TTIK, molekuláris bionikai mérnök

Azért jelentkeztem az SZTE-re mert az országban csak két egyetemen érhető el a molekuláris bionikai mérnök szak. Mivel Szeged egyetemi város, így ezért választottam inkább Szegedet. És milyen jól is tettem! A tanároknak nagyon jó hírük van, kedvesek, segítőkészek és fiatalok. A képzés rendkívül gyakorlatias, sokszor van laborgyakorlatunk, ami igazán hasznos lesz majd a jövőben. A sok gyakorlat miatt pedig teljesen más a képzés, érdekes és izgalmas.





További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.